Ostale novice

11. mednarodna konferenca "Bordnetze im Automobil"
Naš pristop
News
četrtek, 25. maj 2023

DIGITALNA AVTOMATIZIRANA PROIZVODNA LINIJA ZA GUMIJASTE IZDELKE

Podjetje Tesnila GK d.o.o. bo v okviru investicije zagotovilo razširitev zmogljivosti obstoječe proizvodnje, integracijo digitalnih in avtomatiziranih postopkov, spodbudilo razvoj podjetništva v regiji ter omogočilo celovito izvedbo tehnološko razvojnih programov za vpeljavo koncepta pametne tovarne.

Predmet investicije bodo digitalna avtomatizirana proizvodna linija za gumijaste izdelke, programska oprema za digitalni sistem vodenja in grafično prikazovanje procesa in delovna postaja za proizvodnjo. Vse aktivnosti in ukrepi investicije so skladni z vizijo podjetja, ki bo v svoje poslovanje implementiralo model zelenega gospodarstva, zelene infrastrukture in zelenih delovnih mest ter na ta način vplivalo na konkurenčnost in uspešnost.

Cilji projekta so:
• širjenje zmogljivosti obstoječe proizvodnje,
• omilitev dodatnih posledic proizvodnje na okolje,
• nadgradnja in digitalizacija proizvodnih procesov,
• integracija napredne tehnološke opreme v obstoječe procese.

Aktivnosti projekta so trajnostno naravnane in bodo omogočile rast dodane vrednosti na zaposlenega. Z nakupom sodobne tehnološke linije bo podjetje prispevalo k večjemu deležu uporabe zelenih tehnologij v poslovnih procesih, kar bo prispevalo k višji snovni in energetski učinkovitosti. Investicija bo prispevala k prehodu v krožno gospodarstvo, varstvu vodnih virov, k večji izkoriščenosti izdelkov ter podaljšani življenjski dobi.

Theme picker

soap2day