Ostale novice

Naš pristop
Prehod na sončno energijo
News
nedelja, 11. junij 2023

TGK zavezan GHG protokolu

Tesnila GK smo obdobju izpolnjevanja zahtevnih standardov, ki jih določa GHG protokol, globalno priznana smernica za merjenje in upravljanje izpustov toplogrednih plinov (Več o GHG protokolu najdete tukaj: https://ghgprotocol.org).

Kot podjetje, ki si zelo prizadeva za varovanje okolja, se zavedamo nujnosti ukrepanja na področjih, ki vplivajo na podnebne spremembe in ki prispevajo k zmanjšanju našega ogljičnega odtisa. Z usklajevanjem z GHG protokolom smo sprejeli proaktivne korake za natančno merjenje in upravljanje izpustov toplogrednih plinov v vseh naših poslovnih procesih.

GHG protokol nam zagotavlja robustno metodologijo in celovite smernice za spremljanje in poročanje o izpustih, kar nam omogoča identifikacijo področij, kjer lahko izvedemo pomembne izboljšave. S kvantificiranjem naših izpustov pridobivamo dragocene vpoglede v naš vpliv na okolje in tako razvijamo ciljno usmerjene strategije za zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov, povečanje energetske učinkovitosti in prehod na bolj trajnostne prakse.

Doseganje skladnosti z GHG protokolom je dokaz naše zavezanosti trajnostnosti. S transparentnim poročanjem in nenehnim izboljševanjem, si bomo tudi v prihodnje prizadevali doseči in preseči okoljske cilje. Ponosni smo, da se pridružujemo globalni skupnosti organizacij, ki si prizadevajo za nizkoogljično prihodnost.

Theme picker

soap2day