Ostale novice

TGK uspešen na 9. Automotive CEE Day v Opolu na Poljskem
Obiskali so nas študentje Višje strokovne šole Slovenj Gradec
News
sreda, 15. maj 2024

TGK predstavil svoje delo na sejmu AUTOMOTIVE HUNGARY

Pretekli konec tedna, med 7. in 10. majem, je v prestolnici Madžarske, Budimpešti, potekal eden ključnih dogodkov v avtomobilski industriji v regiji Srednje in Vzhodne Evrope - Automotive Hungary International Automotive Supplier Exhibition. Na dogodku se je predstavilo tudi naše podjetje in priznati moramo, da smo bili z izplenom izjemno zadovoljni.

TGK se je na sejmu predstavil v okviru lastnega razstavnega prostora, kjer smo na ogled postavili nekaj naših izdelkov, obenem pa obiskovalcem odgovarjali na njihova vprašanja, povezana z našim delom. Naša ekipa je tako dobila priložnost, da se poveže z vodilnimi podjetji in strokovnjaki iz avtomobilske industrije te regije, ter izmenja znanje in izkušnje.

Matej Tušar, vodja komerciale, je ob tej priložnosti povedal: “Omenjeni sejem sodi med pomembnejše dogodke na področju avtomobilske industrije v regiji. Letos smo tu prvič sodelovali tudi kot razstavljalec in na ta način kar se da celostno predstavili naše podjetje in delo. Rezultat tega so številni uspešno izvedeni pogovori o nadaljnjih sodelovanjih z obstoječimi in tudi potencialnimi poslovnimi partnerji.”

Pestrega sejemskega dogajanja pa s tem še ni konec. Že čez nekaj dni se namreč odpravljamo na SEE Automotive konferenco v Beograd.

Theme picker

soap2day