Ostale novice

Obiskali smo Srednjo šolo Ravne
TGK v zadnji številki revije Sustainability
News
torek, 09. julij 2024

TGK na DKT 2024: Mreženje za trajnostno prihodnost

TGK je nedavno sodeloval na konferenci DKT 2024 v Nürnbergu v Nemčiji, ki je potekala od 1. do 4. julija. Letošnja tema, "Mreženje za trajnostno prihodnost," je zelo povezana tudi z našimi temeljnimi vrednotami in poslanstvom.

Konferenca je nudila izjemno platformo za predstavnike industrije, strokovnjake in druge posameznike da se zberejo in izmenjajo ideje o spodbujanju trajnosti na področjih, na katerih kot posamezniki delujejo. Naši predstavniki so imeli priložnost prisostvovati spodbudnim razpravam, obiskati poučne seje in raziskovati inovativne rešitve, predstavljene na sejmu.

Poudarki našega sodelovanja so bili:

  1. Prisotnost na interaktivnih sejah in panelih: Predstavniki TGK so prisluhnili več panelom, ki so se osredotočili na najnovejše trende in napredke na področju trajnostnih praks. Te so ponudile dragocene vpoglede v to, kako lahko podjetja učinkovito vključijo trajnost v svoje delovanje.
  2. Priložnosti za mreženje: Obširen družabni program nam je omogočil povezovanje s podobno mislečimi strokovnjaki in potencialnimi partnerji. Izgradnja teh povezav je ključna za spodbujanje sodelovanj, ki poganjajo trajnostne pobude naprej.

Zelo zadovoljni smo nad povezavami, ki smo jih vzpostavili, in znanjem, ki smo ga pridobili na DKT 2024. Te izkušnje bodo nedvomno oblikovale naše prihodnje projekte in strategije, v katerih bo tudi v prihodnje v osprednje postavljena trajnostna prihodnost.

Hvala vsem, ki ste se povezali z nami in sodelovali. Skupaj lahko naredimo razliko!

Theme picker

soap2day