Ostale novice

TGK v zadnji številki revije Sustainability
News
sreda, 18. september 2024

Ekipa TGK zopet športno aktivna!

Konec prejšnjega meseca se je del naše ekipe podal na kolesarsko dirko Krejanov memorial, ki se je na Prevaljah z veseljem udeležimo prav vsako leto znova.

Čeprav je bilo udeležencem v barvah TGK-ja v prvi vrsti pomembno športno udejstvovanje in podpora tovrstnih dogodkov v domačem kraju, pa smo se vseeno izkazali s svojo dobro kondicijo in borbenostjo. Naši zaposleni so namreč kar dvakrat stali na stopničkah! V podjetju podpiramo zdrav življenjski slog in bomo vedno naklonjeni tovrstnim izzivom, zato čestitke kolesarjem.

Za vse, ki memoriala ne poznate, pa še zanimivost o njegovem pomenu: odvil se je že 22. zapored na Prevaljah v spomin in čast Toniju Krejanu, vsestranskemu športnemu navdušencu in predvsem ljubitelju kolesarjenja. S cestnim kolesom je ogromno prekolesaril po koroških cestah tako na slovenski kot avstrijski strani, med prvimi na Koroškem je osedlal “gorca” ter z njim odkrival koroške gorske ceste in gozdne poti, ves čas pa je bil zvest tudi dobremu staremu poniju, s katerim je opravil obvezni jutranji trening – vožnjo v službo. Z drugimi kolesarskimi navdušenci s Koroške se je udeleževal tekem v rekreativnem kolesarjenju. Vsem pa je v spominu ostal tudi po svojem nalezljivem smehu.

Pohvale organizatorjem za ohranjanje tradicije in odlično dirko, se vidimo zopet naslednje leto!

Theme picker

soap2day